Grilla torsk med stekt spinat, blomkål og kikerter

hovedbilde_grilla_torskDet er alltid godt å starte uken med en sunn og god fiskemiddag.

Jeg spiser alltid en del fisk, men må innrømme det blir ofte lagt på grillen gjennom sommersesongen. Jeg syns fisken smaker litt ekstra godt, i tillegg til at det er en lett og god middag på varme sommerdager.

Torsk er både magert og er en god proteinkilde. I tillegg inneholder den viktige næringsstoffer som jod, Omega-3 og vitamin D.
Så ønsker du å holde vekten, vil jeg anbefale å inkludere torsk på ukesmenyen.

Du trenger: (2 porsjoner)

  • 2 stk. torskefilet
  • Salt, pepper og fiskekrydder
  • 1 ss olivenolje
  • 1 blomkål
  • 1 pakke spinat
  • 2/3 boks kikerter

Krydre torsken med salt, pepper og gjerne litt fiskekrydder, og legg på grillen i ca. 5 minutter. Legg så til side på svak varme til resten er klart. Alternativt kan torsken stekes i panne eller i ovnen i ca. 10-15 min.

Kutt blomkålen i små buketter og stek i litt olje i ca. 10 minutter. Ha så oppi kikerter og spinat og stek videre til spinaten har «skrumpet» inn.

Skvis litt lime over og pynt med friske urter.

Håper det smaker.

hovedbilde_grilla_torsk2

Tilbake til oversikten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *